• Roig i Jalpi nº16 17300 Blanes, Girona.
  • Dimarts de 18h a 20h

Juntes directives anteriors

Juntes directives anteriors

1906/2017
Dades de contacte
  • 972 35 35 52
  • centrecat@gmail.com
  • C/ Roig i Jalpi nº16 17300 Blanes, GIRONA
  • https://www.centrecatolicdeblanes.cat

1906/2017

1906
Josep Ferrer i Illas, president; Francesc Cornellà i Roig, vicepresident; Josep Costas i Alemany, secretari; Josep Albert, Manel Utset i probablement Joan Burcet i Camps.
1908
Joan Burcet i Camps, President; Francesc Cornellà, vicepresident; Josep Costas i Alemany, secretari; Joaquim Vila, tresorer i com a vocals Narcís Pujol i Manel Utset.
1911
Manel Utset, President; Joan Ribas i Carreras, vicepresident; Espinosa de los Monteros, secretari; Ramon Roig, bibliotecari i com a vocal Joaquim Roger.
1912
Andreu Espinosa de los Monteros, President; Joaquim Vila i Roura, President interí; Joan Ribas i Carreras, vicepresident; Josep Cutiller, secretari; Rossend Tormes, tresorer; vocals Joaquim Auger, Josep Roger i bibliotecari Ramon Roig.
1914
Josep Costas i Alemany, President; Josep Ferrer i Ferrer, vicepresident; Joan Bosch i Nualart, secretari; Josep Fullà, tresorer; vocals Antoni Palau i Antoni Baltrons i bibliotecari Ramon Roig.
1918
Antoni Palau, President; Josep Ferrer i Ferrer, vicepresident; Josep Costas i Alemany, secretari; Joan Burcet i Camps, tresorer i com a vocal Joan Utset Puigtió.
1920
Josep Ferrer i Ferrer, President; Joan Bosch i Nualart, secretari; Joan Burcet i Camps, tresorer i com a vocal Jaume Pijoan.
1926
Ramon Baltrons i Urgell, President; Pere Puig i Llensa, vicepresident; Joan Bosch i Nualart, secretari; Joan Burcet i Camps, tresorer; vocals Josep Ribas i Masferrer i Fèlix Andreu i Alum i bibliotecari Salvador Cornellà.
1935
Leandre Casamor, President; Josep Mestres i Rovira; vicepresident; Francesc Puig i Llensa, secretari; Emili Bitlloch i Cornellà, tresorer i com a vocals Joan Ribes Martorell i Joan Buixeda.
1940
Josep Mestres i Rovira, President; Benet Ribas i Fugarolas, vicepresident; Francesc Puig i Llensa, secretari; Emili Bitlloch i Cornellà, tresorer i com a vocals Joan Ribas Martorell. Lluís Tordera i Joan Serra
1941
Fèlix Andreu i Alum, President; Benet Ribas i Fugarolas, vicepresident; Francesc Puig i Llensa, secretari; René Bourlon, tresorer i com a vocals Francesc Carles, Lluís Tordera i Joan Serra.
1948
Emili Bitlloch i Cornellà, President; Josep Valls, vicepresident; Lluís Tordera i Clota, secretari; Josep Llorens, tresorer i com a vocals Josep Mestres i Rovira i Pere Reynaldos i Ferrer.
1949
Pere Puig i Llensa, President; Josep Mestres i Rovira, vicepresident; Lluís Tordera i Clota, secretari; Joan Llambí i Roig, tresorer i com a vocals Josep Llorens i Vilà i Pere Reynaldos i Ferrer.
1953
Domènec Valls i Coll, President; Benet Ribas i Fugarolas, vicepresident; Jesús Barcons, secretari; Joan Llambí i Roig, tresorer i com a vocals Narcís Planells, Joaquim Puig i Llensa, Salvador Reynaldos i Cabot, Pere Reynaldos i Ferrer i Jesús Crous i Collell.
1957
Joaquim Puig i Llensa, President; Josep Mestres i Rovira, vicepresident; Joaquim Vilanó i Portas, secretari; Josep Llorens i Vilà, tresorer i com a vocals Fèlix Ferrer i Rabassa, Joan Antoni Ramírez i Rodríguez, Emili Bitlloch i Cornellà, Jaume Reixach i Tosas i Joaquim Parrillas i Contreras.
1959
Josep Llorens Vilà, President; Lluís Tordera i Clota, vicepresident; Jesús Crous i Collell, secretari: Pere Reynaldos i Ferrer, tresorer i com a vocals Carles Bas i Peired, Francesc Carles i Arniges, Joan Utset i Rabassa, Jaume Reixach i Tosas, Narcís Oliva i Maymí i Lluís Murcia i Domènech.
1962
Jaume Reixach i Tosas, President; Pere Puig i Llensa, vicepresident; Fèlix Andreu i Alum, secretari; Rafel Cornellà i Trias, tresorer i com a vocals Josep Ma Divisón i Macià i Joan Planells i Planells.
1968
Benet Ribas i Fugarolas, President; Pere Puig i Llensa, vicepresident; Rafel Cornellà i Trias, secretari; Fèlix Roca i Baltrons, tresorer i com a vocals Joaquim Vilanó i Portas i Pere Pérez i Alum.
1974
Pere Gual i Alum, President; Pere Puig i Camps, vicepresident; Joan Puig i Llorens, secretari; Fèlix Roca i Baltrons, tresorer i com a vocals Maria del Vilar Puig i Llorens, Ferran Pujades i Planella, Salvador Reynaldos i Roca, Joan Ferrer i Pérez i Pere Vinyes i Mestres.
1984
Pere Gual i Alum, President; Pere Reixach i Felipe, vicepresident; Elvira Ardanuy i Fullana, secretaria i com a tresorer Joaquim Vilanó i Portas.
1985
Dimiteixen de la Junta del Centre Catòlic: Pere Gual i Alum, Fèlix Roca i Piferrer, Ferran Pujades i Planella, Joan Puig i Llorens i Pere Puig i Camps. Entren com a nous membres de la Junta: Jordi Puigvert i Valls, Salvador Crous i Planas, Bartomeu Gascons, Carles Herrero i Rafel Bagot. El nou president és Pere Reixach i Felipe.
1987
Dimiteixen de la Junta del Centre Catòlic: Joaquim Vilanó, Climent Polls, Francesc Illas i Xavier Oms i Bassols. La nova Junta queda constituïda de la següent manera: Pere Reixach i Felipe, President; Salvador Crous i Planas, vicepresident; Maria Àngela Bayés, secretaria; Josep M. Borràs, tresorer i com a vocals Jordi Puigvert, Rafel Bagot i Bartomeu Gascons. Maria Rosa Vidal com a vocal de la Coral Mar Blava, Jordi Soley com a vocal del Grup de Teatre Xiroia, Miquel Torroella com a vocal de l’Esbart Joaquim Ruyra, Antoni Clusells com a vocal de la Penya Barcelonista, Joaquim Planas com a vocal de l’Agrupament Escolta Pinya de Rosa, Fèlix Roca com a vocal de Recvll i Josep Ma Torrecillas com a vocal dels sardanistes.
1989
Entren nous membres a la Junta en representació de les entitats locals que acull el Centre: Josep M. Divisón per la Penya Barcelonista de Blanes i Pere Castany per l’Esbart Joaquim Ruyra. Pere Reixach segueix ocupant el càrrec de President del Centre Catòlic i Mn. Enric Tubert serà el nou consiliari.
1992
El nou President és Salvador Crous i Planas. Pere Reixach passa a ocupar el càrrec de vicepresident i M. Àngels Bayés comparteix el càrrec de secretària amb M. Antònia Gual. En el càrrec de tresorer s’hi manté Josep M. Borràs. Els vocals d’organització de les sales i del manteniment són Jordi Puigvert, Joaquim Geronès, Pere Castany i Lluís Guich- Ocupant el lloc de vocals d’activitats trobem Jordi Soley, Quim Planas i Maria Rams. El consiliari de l’entitat és Mossèn Fèlix Mussoll.
1997
Joaquim Planas, President; Maria Rams, vicepresidenta; Joaquim Gallart i Gallart, secretari; Josep M. Borràs, tresorer i com a vocals Pere Castany, Salvador Crous, Ma Antònia Gual, Lluís Guich, Jordi Puigvert, Pere Reixach i Jordi Soley.
JUNTA DE L’ANY DEL CENTENARI
Joaquim Planas i Paradeda, President; Maria Rams i Font, vicepresidenta; Joaquim Gallart i Gallart, secretari; Salvador Crous i Planas, tresorer, i els vocals Pere Castany i Letamendi, Maria Antònia Gual i Alum, Lluís Guich i Presas, Jordi Puigvert i Valls, Pere Reixach i Felipe, Jordi Soley Casassayas i Mn. Miquel Àngel Ferrés i Fluvià.
2008
Maria Rams i Font, Presidenta, Pere Castany, vicepresident, Anna Morán, secretària, Salvador Crous, tresorer, i vocals Jordi Puigvert, Assumpció Rafa, Pere Reixach, Carles Romaní, Joaquim Planas, Albert Ponsdomènech i Mn.Miquel Àngel Ferrés i Fluvià.
2017

Centre Catolic de Blanes Copyright 2021