Instal.lacions
 

El Centre és un modern complexe repartit en tres plantes, des del carrer Roig i Jalpí 16 trobem una planta baixa que dóna l'accés principal a les instal.lacions i en la que hi ha una entrada rebedor, la secretaria, escales que condueixen a la sala d'actes, un ascensor que comunica totes les plantes, així com una habitació per maquinària i aparells necessaris, per la part del passeig es troba el Bar-Cafeteria. A la planta sótan hi ha la sala d'actes, amb cabina de producció totalment equipada, escenari amb camerí i lavabos, s'hi accedeix per les escales de l'entrada i per l'ascensor. A la planta primera s'hi ubica la sala de socis, l'aula polivalent i les sales d'entitats, taller i juntes, s'hi accedeix per escales des del carrer i Bar-Cafeteria i amb l' ascensor.

Sala d'actes-Auditori: per projeccions de cinema, concerts, teatre de petit format, recitals, debats, conferències, .....(capacitat per 126 persones) (Veure més)

Sala de socis : sala d'estar i de trobada del soci (32 persones) (Veure més)

Sala polivalent-Aula : sala d'exposicions, de TV, projeccions , conferències, cursos de formació.., molt funcional i facilment transformable per l'activitat corresponent, (de 25 a 50 persones) (Veure més)

Sala Taller : sala per reunions i tallers (12 persones) (Veure més)

Sala d' Entitats : sala especial per a l'acolliment d'entitats (12 persones) (Veure més)

Sala de Juntes (12 persones) (Veure més)

Consergeria-secretaria : ubicada a l'entrada-rebedor de la planta baixa

Bar-Cafeteria "El Centre" : Situada a la planta baixa, lluminosa, espaiosa, cómode i moderna cafeteria que dóna al passeig Pau Casals davant del monument a la sardana, té connexió interior amb les instal.lacions del Centre. (Veure més)

 

Tornar a pàgina principal